|
19.12.2023 13:35

Донька Фреймут, яка покинула Україну та жила за кордоном, несподівано повернулася: Злата Мітчелл знову вдома

Донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, яка тривалий час перебувала за кордоном показала, що приїхала до України. Про це стало відомо з її фотоблогу.
Автор: Юлія Ящук

Старша донька журналістки Фреймут, 17-річна Злата Мітчелл, яка довгочасно перебувала в Америці, повідомила, що несподівано повернулася додому. У своєму Instagram дівчина поділилася кадром, який зробила, бувши в автобусі. Зазначила, що дуже втомлена з дороги, але їй радісно бути на рідній землі.

Донька Фреймут несподівано повернулася

Проте загадка, з якою ціллю Злата вирішила приїхати додому. Можливо, у зв’язку з різдвяними святами, аби провести дозвілля на батьківщині. Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення її зіркова мама Фреймут з братом Валерієм та сестрою Євдокією перебувають у Великій Британії.

Раніше Мітчелл розповідала підписникам її блогу про своє життя в США. Там вона вчиться, знімає, працює над портфоліо, танцює, подорожує на канікулах. Також дівчина зізнавалася, що завжди хотіла жити в Каліфорнії, однак не проти, аби її майбутні діти якусь частину дитинства провели в Україні. Каже, що до початку повномасштабної війни жила на дві країни й це був її ідеальний баланс “дому”.

Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Нагадаємо, головна ревізорка країни Ольга Фреймут народила Злату Мітчелл від британця Ніла Мітчелла у 2006 році. Журналістка розповіла, що зараз взагалі не розуміє, що їй могло подобатися в цьому чоловіку. Згодом від тих галантних манер, які були на початку стосунків не залишилося і сліду. Також телеведуча народила сина Валерія у 2016 році, а ще через рік доньку Євдокію від нинішнього чоловіка, генерального директора Нового каналу, Володимира Локотко.