|
19.12.2023 17:35

“Вагітна” Могилевська несподівано оновила гардероб – тепер одні балахони: що ховається під одягом?

Нещодавно в Мережі знову заговорили про можливу вагітність 48-річної Наталії Могилевської, яка стала з'являтися на публіці в костюмах, що максимально маскують зону біля живота.

Після того, як співачка Наталія Могилевська повідомила, що в її житті з’явився новий чоловік, з яким у неї почалися ніжні романтичні стосунки, в Мережі знову заговорили про її можливу вагітність. Приводом послужили її фотографії, де вона з’являлася в об’ємних речах, проте згодом зірка спростувала чутки і зізналася, що зміна гардероба сталася через те, що вона  набрала вагу.

Могилевська на тлі чуток про вагітність стала постійно носити балахони

Минуло трохи часу, співачка вже встигла з’їхатися з коханим і тепер мешкає з ним у своєму заміському будинку. Могилевська багато працює і часто виступає з концертами, про що періодично розповідає в Instagram. Однак після останніх публікацій, у коментарях знову постали питання щодо її вагітності.

Насправді можна побачити, що в гардеробі Наталії з’явилися нові обновки. На фото співачка то в трендовому леопардовому кейпі.

То в об’ємній піжамі чорного кольору з широкими штанами та сорочкою-балахон.

То в пальто в стилі оверсайз, в якому руками прикриває животик. На записах у “сториз” Могилевська знімає лише своє обличчя, що також змушує деяких її фанатів припустити, що, можливо, зірка вагітна.

Нагадаємо, що раніше Наталія Могилевська зізнавалася, що хотіла б, щоб у майбутньому у неї  була велика родина, і навіть натякала на те, що якщо не вийде народити самій, вона готова всиновити дитину. Однак, потім усі розмови відійшли убік і зірка з головою поринула в роботу.

Так, нещодавно Наталія Могилевська почала співпрацювати з молодим візажистом Єгором Андрюшиним, який зробив їй образ для нового кліпу на пісню “Різдво”, в якому Могилевська постала в образі справжньої Снігуроньки.

Наталія Могилевська та Єгор Андрюшин