|
20.12.2023 19:49

“Розкіш. Якість. Ексклюзив”: Ілона Гвоздьова вперше після маммопластики показалася у тоненькій блузі

Скоро вже буде два місяці, як хореограф Ілона Гвоздьова здійснила свою заповітну мрію та зробила пластичну операцію зі збільшення грудей. У своєму мікроблозі вона почала говорити про це ще задовго до війни, проте з об’єктивних причин, маммопластику довелося відкласти, але щойно випала можливість, знаменитість тут же здійснила свої плани.

Після довгих консультацій з фахівцями, які докладно розповіли про підготовку та постреабілітаційний період, підібравши відповідні імпланти, Ілона вирушила до клініки. Все що відбувалося “до” та “після” зірка докладно розповідала в Instagram.

Ілона Гвоздьова презентувала нову себе після пластики

А днями Ілона вперше продемонструвала результат свого перетворення. Так, напередодні хореограф знялася у рекламному ролику одного з українських брендів, що займається індивідуальним пошиттям одягу для жінок. У кадрі танцівниця з’явилася у елегантному образі білого кольору. На ній був брючний костюм і класичне пальто, проте увагу привернула прозора блуза, крізь яку просвічувалася гарна білизна та нові груди Ілони.

“Не знаю що Ви рекламуєте, але груди бомбезні!”, “Гарно! Хто б що не казав. Пасує”, “Ілоно! Коли буде презентація…? Був такий прогрів! Детальні звіти регулярно… Я так хвилювався, здається, що мені зробили операцію. Ось Чесслово! То де детальна презентація “було – стало”? Підписники чекають, турбуються”, – писали у коментарях.

Ілона Гвоздьова презентувала нову себе після пластики

Зазначимо, що це перша поява Ілони Гвоздьової у такому відвертому одязі. До цього вона з’являлася на публіці виключно в закритому вбранні, тому ролик і викликав стільки емоцій у відданих шанувальників знаменитості.