|
21.12.2023 12:59

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна більше не приховує правду: “Вже вагітна”

Коли молодий артист із села Садки на Тернопільщині Роман Сасанчин у 2020 році став переможцем популярного вокального шоу “Голос країни”, за ним з цікавістю стали спостерігати десятки тисяч шанувальників. Усі хотіли знати, як далі складатиметься його творча кар’єра. Однак, після фінального виступу Романа, в інформаційному полі все більше почали з’являтися новини не з його виступів, а з досить “бурхливого” особистого життя, яке розвивалося дуже стрімко.

Роман Сасанчин

У 2020 році Сасанчин познайомився з блогеркою на ім’я Іванна, яка на 4 роки його старша. Вже через пару місяців пара почала жити разом, а 2021 року 19-річний співак одружився і став батьком. Про це стало відомо з блогу його дружини, яка почала регулярно публікувати пости, де докладно розповідала про все, що відбувається у сім’ї. Завдяки своїм скандальним “сторизам”, де вона раптово оголошувала то про розлучення після 5 місяців з розпису, то про раптове “возз’єднання сім’ї”, то про “таємне вінчання”, блогерка придбала велику аудиторію.

Роман Сасанчин із дружиною Іванною та донькою Єлизабет

Так, напередодні Іванна знову повідомила про проблеми у сім’ї, і на тлі цього поїхала до батьків у село разом із дочкою Елізабет, якій 30 грудня виповниться 2 роки. На честь важливої події дружина Сасанчина вирішила розповісти, як проходила її перша вагітність, оприлюднила кілька фотографій.

На одній із них Іванна ще не знає, що скоро стане мамою. На другому вже в курсі.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

А тут вони з Романом оголошують стать дитини. Також Іванна оприлюднила кадри, де з уже значним животиком обіймається з молодим чоловіком.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

А потім зізналася, що вийшла заміж за артиста “не по зальоту”, що дитина була запланована, і пропозицію руки та серця вона отримала на третьому місяці вагітності.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

“Там теж були свої приколи”, – зацікавила підписом Іванна.

Зазначимо, що в Мережі дружині Сасанчина часто дорікають за те, що вона навмисно видає скандальний контент і розповідає про, нібито, проблеми в сім’ї, тим самим використовує популярність молодого чоловіка, щоб привернути увагу до свого блогу, який приносить їй додатковий дохід. Сама ж Іванна все категорично заперечує і каже, що просто намагається бути щирою, а тим, кому це не подобається, пропонує “не дивитися”.