|
25.12.2023 09:51

“Кинула і послала”: В’ячеслав Узелков пояснив, чому приховує свою наречену і не показує її навіть колегам

Розлучення В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської було вельми гучним та скандальним. Пара не могла вирішити свої проблеми без привернення уваги публіки і, врешті-решт, була вимушена розповісти, що відбувається.

Так, ініціатором спілкування з пресою став саме В’ячеслав, який розповів журналістам, що колишня дружина не дозволяє йому бачитися з дітьми, а також налаштовує їх проти нього. Мовляв, він навіть не може поговорити з ними по телефону.

В свою чергу Марина не стала мовчати та також розповіла, що її старший син самостійно приймає рішення на рахунок батька і не бажає з ним спілкуватися через те, що відбувалося до безпосереднього розставання. Їй навіть доводилося його умовляти, щоб він поговорив з татом.

В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

Попри гучний скандал та постійні розбірки В’ячеслав неодноразово зізнавався на всю країну, що все ще кохає колишню дружину Марину. Він намагався зав’язати стосунки з іншими жінками, але кожного разу на них лягала тінь екс-благовірної.

І лише 2 роки тому він вразив публіку зізнанням про те, що прийняв рішення одружитися. Він зробив пропозицію руки і серця своїй наречений і вже заговорив про весілля. Але розпису не сталося. Імовірно завадили останні події в країні.

Нещодавно зірка знову вирішив нагадати про свій новий статус та опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook повідомлення про свої заручини. У відповідь Василь Вірастюк поцікавився, чому В’ячеслав Узелков не показує свою майбутню дружину та не задовільнить цікавість публіки.

У відповідь В’ячеслав Узелков заявив, що одну свою кохану він вже показував, і це до нічого хорошого не призвело.

В’ячеслав Узелков розповів, чому приховує свою наречену

“Я вже показував одну і говорив на всесвіт. Вона мене кинула і послала. Тому нікому нічого про неї”.

Цією відповіддю він натякнув на свою екс-дружину Марину Боржемську, з якою кілька років тому розлучився.