|
25.12.2023 18:53

Тоня Матвієнко натякнула Арсену Мірзояну, що їй не вистачає нового взуття: “Я ощадлива дружина”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповіла про стан сімейних доходів та фінансові труднощі.

Більшість українських зірок після 24 лютого зізнавалися, що дійсно їхній фінансовий стан значно погіршився, і вплинули на це не тільки події в Україні, але й зміна формату їхніх виступів. Здебільшого знаменитості почали давати благодійні концерти, з яких не тільки не отримували жодного прибутку, але й часто вкладалися в організацію даних заходів.

Тоня Матвієнко натякнула Арсену Мірзояну, що їй не вистачає нового взуття

Тоня Матвієнко натякнула Арсену Мірзояну, що їй не вистачає нового взуття

Тоня Матвієнко в свою чергу взагалі не мала можливості гастролювати як раніше, адже евакуювалася разом з доньками за кордон. Якщо її старша спадкоємиця Уляна вже через декілька місяців зрозуміла, що хоче додому, то з маленькою дочкою Ніною ризикувати не можна було.

Рівно рік Тоня Матвієнко жила у розлуці зі своїм коханим чоловіком та мамою. І можливо, якби артистка знала, що скоро Ніна Митрофанівна просто не стане, то одразу повернулася б додому.

Арсен Мірзоян також неодноразово розповідав, що в їхній сім’ї з’явилися суттєві проблеми з фінансами. І це вже не говорячи про те, що пара втратила можливість переїхати у квартиру, яку вони не так давно придбали та ремонтували.

Днями співачка дала ексклюзивне інтервʼю для Слави Дьоміна. Далеко не вперше в цьому році, але не менш цікаве. В ньому вона розповіла про свою заощадливість, а також бажання придбати нові туфлі на підборах.

“Я б хотіла собі нові підбори красиві. Я спеціально не ходила не дивилась, але я точно знаю, що знайду. Мені зараз не вистачає нового взуття. Завжди не вистачає, чесно. Я мабуть ощадливо дружина стала”

Нагадуємо, що 2 місяці тому життя пішла матір зірки Ніна Митрофанівна. Артистка дуже довго не могла прийти до тями після втрати, але зізнавалася, що пов’язаний з похоронами клопіт її трохи відволікав. Зараз Тоня Матвієнко все частіше посміхається, спілкується з пресою і навіть задумується про нові хіти, на які з нетерпінням чекає публіка.