|
26.12.2023 12:57

Костянтин Меладзе назавжди відпустив Віру Брежнєву і знову стане батьком: “Почав життя з чистого аркуша”

Після 24 лютого в мережі неодноразово з’являлася інформація про те, що нібито Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва збираюсь розлучатися. Здавалося, що у пари абсолютно все в порядку, вони проживали то у Підмосков’ї, то на своїй віллі в Італії, активно творили і спілкувалися в мережі.

Але в якийсь момент щось пішло не так, і глядачі навіть не здогадувалися, що могло бути причиною. Подейкували, послужила різниця у позиції. Нібито Віра Брежнєва вимагала від свого чоловіка, аби він публічно підтримав Україну. Втім, співачка наголошує на тому, що вся інформація, яка з’являється в мережі — це виключно домисли.

Денис Брендер розповів, що Костянтин Меладзе стане батьком

Астролог Денис Брендер розповів, що Костянтин Меладзе стане батьком

Якщо Віра Брежнєва прийняла рішення повернутися до України, а також активно подорожує Європою, то Костянтин Меладзе, судячи з усього, веде більш осілий спосіб життя, і здебільшого продовжує мешкати в Італії.

Не так давно з’являлася інформація, що в нього нова коханка. Астролог Денис Бендер взагалі заявив, що незабаром продюсер стане батьком.

Медіум заглянув у майбутнє та розповів, як складуться стосунки Меладзе з коханою, яку він поки що не представив публіці.

На думку експерта, Костянтин відзначить у 2024 році відразу дві радісні події: народження ще однієї дитини та новосілля. Брендер говорить про те, що продюсер занурився з головою в нові стосунки і вже навіть не згадує про колишню дружину, яка не змогла народити спадкоємця.

“Костянтин почав життя з чистого аркуша. З коханою вони вже обговорюють плани на майбутнє, у них все серйозно”

Нагадуємо, що після розірвання шлюбу з Костянтином Меладзе також поговорювали про непрості суди між колишнім подружжям. Преса писала, що Віра Брежнєва нібито забрала велику кількість майна екс-чоловіка. За іншою версією, саме продюсер залишив артистку без копійки в кишені, і навіть відібрав її псевдонім. Що з цього відповідає дійсності досі невідомо.