|
28.12.2023 11:47

Дружина Віктора Павліка ледь не зі сльозами на очах розповіла, як зараз почувається: “Як це подолати?”

Автор: Юлія Ящук

Декілька днів тому дружина українського співака Віктора Павліка поскаржилася на погане самопочуття. Тоді її супроводжувала страшенна слабкість, втім, без нежитю та болю в горлі. Деякі підписники припустили, що блогерка може бути вагітною, оскільки вона не приховувала, що давно мріє про доньку. Згодом Репяхова зазначила, що їй стало гірше, а потім взагалі не виходила на зв’язок.

До слова, Катя розповіла шанувальникам у своєму фотоблогу, як зараз почувається. Блогерка вийшла в stories ледь не зі сльозами на очах. Перерахувала симптоми, які її зараз супроводжують, зокрема, вона відчуває слабкість, апатію, тривожність, сонливість та страх. Запитала у підписників, як пережити цей непростий етап життя.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як зараз почувається

Репяхова зауважує, для неї це нетипово, оскільки вона завжди була оптимістом по життю, а тут відчуває занепад сил з невірою в майбутнє. Варто зазначити, що бізнесвумен, попри погане самопочуття та втому, продовжує займатися роботою, блогом та сім’єю.

Нагадуємо, про свій шлюб Катерина Репяхова та Віктор Павлік повідомили у 2020 році, а через рік подружжя стало батьками спільного сина Михайла. Блогерці не раз дорікали за їхню різницю у віці, однак дівчина переконує, що вона не впливає абсолютно ні на що. Щобільше, їй настільки комфортно з коханим, що про неї і не думає.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином

У своєму Instagram-блозі Катя не вперше розповідала, що мріє стати мамою донечки. Тому, бажаємо, аби її мрія незабаром здійснилася.