|
28.12.2023 20:17

Потап зізнався, де і з ким зустріне Новий рік: запрошені тільки найрідніші, і не факт, що Каменських теж

Потап після довгих роз'їздів за кордоном, нарешті, повернувся до України, щоб разом із сім'єю зустріти Новий Рік. Хто складе реперу компанію і чи там буде Настя Каменських?

В останні кілька місяців У Мережі активно поширюються чутки про розпад однієї з найвідоміших пар в українському шоубізнесі – співачки Насті Каменських та продюсера Потапа. Про це говорять не лише шанувальники, а й колеги, посилаючись на інформацію “достовірних джерел” із близького кола сім’ї.

Настя Каменських та Потап розлучилися

Так, вдомий блогер Роман Беспалов у своєму останньому відео, де ділиться новинами про зірок, розповів, що у Каменських, нібито, вже з’явився новий коханець, проте з Потапом вона теж підтримує стосунки, але вже як бізнес-партнери. До того ж всі звернули увагу на те, що пара останнім часом практично не з’являється разом. Після промотуру по США, подружжя роз’їхалося по різних країнах. Різдво Настя відзначила вдома, у той час, як Потап у Великій Британії.

Потап повернувся до України і розповів, з ким зустріне Новий рік

А напередодні репер раптово повернувся до України. Про це стало відомо з його поста в Instagram, де на фотографії Потап позує разом зі своїм єдиним сином Андрієм, народженим у шлюбі з Іриною Горовою.

“Новий рік, удома з найріднішими”, – коротко підписав знімок Олексій.

Коханій дружини поряд не спостерігалося. Водночас Каменських опублікувала свої студійні фотографії та розмірковувала на високі теми.

Зазначимо, що нещодавно син Потапа Андрій Потапенко дав перше у житті інтерв’ю, де ні слова не сказав про свого зіркового батька. У короткому коментарі він представився як син Ірини Горової. У розмові з юною блогеркою підліток поділився своїми планами на майбутнє, а також зізнався, що попри те, що має можливість перебувати за кордоном, хоче жити в Україні.