Як виглядають та де навчаються діти Володимира Зеленського? Ледь встигає виховувати

Родина президента України Володимира Олександровича Зеленського привертає увагу публіки більше за всіх артистів.

Володимир Зеленський в цілому дуже цікава персона, до якої з самого початку його політичної кар’єри було дуже багато уваги. Перше, що дивує в його політичній біографії, — це те, що він колишній актор та юморист.

Його опоненти і вороги дуже часто згадують йому його сміливі виступи, в тому числі і той, де він повністю без верхнього одягу грає на роялі.

Володимир Зеленський в шоу "Вечірній квартал"
Володимир Зеленський в шоу “Вечірній квартал”

Також Володимир Зеленський був замішаний у кількох скандалах. Втому числі і з його дружиною: нібито вона зробила якийсь репост, який міг нашкодити політичній кар’єрі її чоловіка.

Володимир Зеленський в шоу "Вечірній квартал"
Володимир Зеленський в шоу “Вечірній квартал”

Крім того, цікавість визиває те, куди лідер держави відправив навчатися своїх дітей і як він встигає їх виховувати. Оскільки в нього дуже багато справ, і чи не щодня він перебуває у відрядженнях, а перша Леді також зайнята політичними справами.

Як виглядають та де навчаються діти президента?

Наразі Володимир і Олена Зеленський виховують двох дітей — 16-річну Олександру та семирічного Кирила.

Дочка Володимира Зеленського
Дочка Володимира Зеленського

З перемогою Володимира Олександровича на виборах у президенти України, родина стала менш публічною, і вже не так часто публікують фотографії з спільних заходів. Але цілком можливо, що у них просто не вистачає часу на спільне дозвілля та посиденьки.

Тим не менш, про Олександру Зеленську відомо те, що колись вона була учасницею “Ліги сміху” та виходила в шоу “Розсміши коміка”. Тоді вона виграла гроші з жартами, які написала її мама Олена.

Дочка Володимира Зеленського на шоу "Ліга сміху"
Дочка Володимира Зеленського на шоу “Розсміши коміка”

Олександра хотіла бути продюсером, але наразі невідомо чим вона займається крім навчання, і куди планує вступати після школи.

Кирилу Зеленському лише сім років. Наразі і Кирило, і Олександра навчаються в Новопечерській школі Києва.

Діти президента Володимира Зеленського
Діти президента Володимира Зеленського

Власниця цієї школи в коментарі виданню “Уніан” розповіла, що школа дійсно престижна. Але туди відбирають дітей не по тестах з читання та письма, а по сімейних цінностях. Навіть якщо це стосується родин публічних осіб. Також вона поділилася тим, що діти президента навчаються успішно і самостійно отримують оцінки з предметів, школу майже не пускають.

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.