|
01.01.2024 15:57

Дан Балан ховає сина вже багато років: як виглядає юнак, де проживає та від кого народився насправді?

Для глядачів зовсім не новина, що велика кількість знаменитостей, особливо чоловічої статі, намагається уникнути правди про те, що в них є кохана дружина і діти. Адже це напряму впливає на рівень їхньої популярності.

В якийсь момент саме увага жінок допомагає багатьом співакам та акторам піднімати свої рейтинги до небес, так як велика кількість фанаток мріє про спільне майбутнє з зіркою.

У деяких випадках навіть доходить до обсесивних ідей, і вони починають шкодити навіть самій зірці.

ЗМІ розповіли про таємного сина Дана Балана Алана

ЗМІ розповіли про таємного сина Дана Балана Алана

Балан завжди наполягав на тому, що веде холостяцький образ життя, хоча свої інтрижки йому залишати при собі не вдавалося, адже преса так чи інакше дізнавалася про його короткотривалі романи. Але ще раніше молдавські ЗМІ неодноразово писали про двох жінок в його житті. Мова йде про Христину Руссу та Еллу Крупеніну. Перша пробула його обраницею 5 років. Друга такий самий термін провела у якості його дружини.

Дан ніколи не підтверджував цієї інформації, але і не поспішав її спростовувати. Згідно цієї версії, румунська модель Елла не тільки стала обраницею артиста, але й народила йому сина, якого назвали Аланом. Коли хлопчик був зовсім крихітний, пара не змогла поладнати і врешті-решт прийняла рішення розлучитися. Офіційна причина — ревнощі дівчини до зірки.

Повідомлялося, що вона забрала сина та переїхала жити до Ізраїлю. Наскільки ці дані відповідають дійсності також невідомо. Зважаючи на той факт, що даний шлюб мав бути укладений на початку нульових, Алану має бути близько 17-18 років.

Нагадуємо, що декілька років тому Дан Балан давав ексклюзивне інтерв’ю для українських журналістів, в якому зізнався, що розглядає для себе в майбутньому варіант одруження, але зізнається, що йому необхідна незвичайна жінка, яка зможе його доповнити, а тому він допускає, що не знайде таку обраницю ніколи в житті.