|
03.01.2024 11:08

Екс-холостячка Злата Огнєвіч нарешті досягла бажаного і покидає Україну: “Лечу в далеку прекрасну країну”

Автор: Юлія Ящук

Розповісти новину артистка вирішила своїй аудиторії в соціальній мережі Instagram. За словами знаменитості, вона летить в далеку прекрасну країну на два тижні й дуже сподівається, що її stories піднімуть настрій прихильникам. Підкреслила, що вперше за стільки часу буде летіти далеко за океан, а про поїздку вона дізналася за тиждень до Нового року. Це був їй подарунок від друзів.

Злата Огнєвіч нарешті досягла бажаного і покидає Україну

“В аеропорту Відня чекаю на виліт. Друзі вирішили подарувати емоції на Новий рік і день народження. Тому, я лечу в далеку прекрасну країну на два тижні. Дуже сподіваюся, що мої сторіз хоча б трохи піднімуть вам настрій. Буду ділитися всім, що буду бачити”, – розповіла Огнєвіч.

Злата Огнєвіч нарешті досягла бажаного і покидає Україну

Втім, поки не розсекретила, куди саме вона направляється й де проходитиме її відпустка. Однак пообіцяла, що незабаром вийде на зв’язок, почне показувати все найцікавіше, аби подарувати приємні емоції фоловерам через екран телефона.

Злата Огнєвіч нарешті досягла бажаного і покидає Україну

Нагадуємо, ще більшого визнання та популярності співачка отримала завдяки участі в романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”. Вибір серцем, на жаль, не привів її до щасливих стосунків та сім’ї. Переможець проєкту Андрій Задворний незабаром заявив, що його почуття до зірки згасли. Артистка довго не могла оговтатися від такого потрясіння, тож вирішила працювати з психологом. Завдяки підтримці шанувальників, друзів, пропрацюванню всіх психологічних моментів, вона змогла опанувати себе.

Наразі знаменитість не відкриває таємницю, що відбувається в її особистому житті, лише інтригує, що з’явився той самий, якого вона покохала та поруч з яким почувається щасливою.