|
03.01.2024 15:48

Сама відшила Топольського і тепер щаслива: екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Саме 12-й сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк” можна назвати найскандальнішим. Головному герою не вдалося не тільки налагодити стосунки з учасницями, але й залишитися з ними на шанобливо товариському рівні.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

З більшистю учасниць він просто пересварився. Однак, про це стало відомо лише згодом, після завершення знімального процесу. Зокрема, деякі жінки навіть не добирали слів для того, аби розповісти, що прийняли рішення піти з проекту самостійно.

Найбільш жорсткою реакцією публіку здивувала саме Вікторія Варлей, яка одразу ж дала зрозуміти, що головний герой настільки її розчарував і вона не бачила ніякого сенсу залишатися на зйомках далі.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Згодом і переможниця Вікторія Лозовицька,, і фіналістка Олександра Мудра та інші дівчата скаржилися на ставлення Алекса до себе. Топольський також не мовчав та поливав дівчат брудом. На щастя, ці часи залишилися позаду.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Пристрасті уляглися, а усі герої продовжують будувати своє життя поза проєктом. Зокрема, Вікторія Варлей, яка не так давно вийшла заміж повідомила про свою вагітність.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина оприлюднила ролик, у якому розсекретила, що вже перебуває на пізніх термінах вагітності.

Екс-учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей чекає на дитину

Варто зазначити, що вона тривалий час приховувала своє цікаве становище. Варлей зізналася, що за вагітність набрала 20 кілограмів. Швидше за все, вже зовсім скоро вона зустрінеться зі своїм малюком, стать якого поки що тримає в секреті.

Примітно, що поки що жодних інших деталей користувачам невідомо, але зважаючи на блогерську діяльність акторки, немає сумнівів, що вона поділиться подробицями. Так само можна зробити висновок, що пологи будуть вже найближчим часом, якщо не на днях.