|
04.01.2024 10:04

“Я сама піду”: 23-річна дружина Остапчука Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

Автор: Юлія Ящук

Катерина Полтавська у 2022 році занурилася у стосунки з шоуменом та ведучим Володимиром Остапчуком, у якого за плечима два невдалих шлюби. Примітивно, але шанувальники вже не раз цікавилися у журналістки, як вона ставиться до минулого свого коханого, а ще до його першого розлучення, яке наробило неабиякого шуму та публічних обговорень.

Дружина ведучого заявила, що не цікавилася його життям, а просто знала, що в шоу-бізнесі є така особистість. Згодом вона про все дізналася зі слів самого Володимира і переконала шанувальників, що їй відомо значно більше ніж знає публіка.

Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

До слова, продовжуючи тему стосунків з відомим шоуменом Остапчуком, його третя дружина Полтавська не оминула ще одного провокаційного питання від фоловерів, в якому йшлося, чи часто вона отримує повідомлення, що чоловік її покине. На це Катя заявила, що отримує такі висловлювання не часто. Вважає нормою мати 39-річому чоловіку четверті відносини. Щобільше, переконує, якщо її щось буде не влаштовувати, то піде сама.

“Не часто. Для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя – це нормально. Наче ви у своїх перші. І це у вашому світі тільки чоловік може завершити стосунки. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду”, – відповіла Полтавська.

Крім того, наприкінці вона додала, що не тримається за чоловіка, як за свій останній шанс, тож переконана, що в будь-якому випадку у неї все буде добре.

“Я не в положенні “останнього шансу”, дівчата. Все в мене буде добре в будь-якому випадку”, – підсумувала Катерина.

Полтавська відповіла, чи переймається, що її покине чоловік

Нагадаємо, офіційно повідомити про свої стосунки Володимир Остапчук та Катерина Полтавська змогли через деякий час після новини про розлучення шоумена з нотаріусом Христиною Горняк. Подейкують, що пара перебуває у шлюбі, втім, відкрито про це заявити вони ще не наважилися.