|
05.01.2024 17:51

Дівчина Дантеса Кацуріна не зважає на стереотипи: сама привела коханого на побачення. Відпочивають від дітей

Автор: Юлія Ящук

Спочатку у своєму Instagram-блозі Володимир Дантес неабияк стривожив шанувальників, оскільки оприлюднив неочікуваний кадр, який зробив у лікарні. Втім, як виявилося, шоумен вирішив поставити вітамінну крапельницю, що є дуже корисним для нашого організму.

Кацуріна сама привела коханого на побачення

В дописі співак пожартував, мовляв, привів Кацуріну на таке оригінальне післясвяткове побачення. Так, поруч з ним справді сиділа його дівчина, яка, імовірно, теж ставила собі вітамінну крапельницю.

Дантес розповів про побачення з Кацуріною

Далі співак поділився відео, де перебував з коханою в закладі громадського харчування, смакував з нею їжею та насолоджувався її компанією. Зазначив, що на це побачення вона сама його привела.

Кацуріна сама привела коханого на побачення

Цікаво, попри те, що їхні колишні – співачка Надя Дорофєєва та ресторатора Михайло Кацурін вже одружилися, Володимир зізнався, що з цим відповідальним рішенням вони з Дашею поспішати не хочуть, мовляв, пройшло ще мало часу.

До речі, нещодавно Дорофєєва розсекретила, чи підтримує вона зв’язок з Дантесом. За словами артистки, вони не спілкуються. Однак в його дівчини, Даші Кацуріної ситуація дещо інакша, оскільки вони з Михайлом виховують двох спадкоємців – 7-річну Олександру та 2-річного Івана, тому мають домовлятися про зустрічі дітей з батьком.

Нагадаємо, повідомити про своє розлучення Володимир Дантес та Надя Дорофєєва наважилися у березні 2022 року. Згодом стало відомо, що співачка закрутила роман з другом родини – Мішею Кацуріним. З вересня 2022 року шоумен перебуває у стосунках з бізнесвумен Дашею Кацуріною.