|
06.01.2024 11:55

Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині та розповіла, як ставиться до народження малюка

Минулий рік Олена Кравець провела на телебаченні у якості телеведучої, яка приймала в своїх гостях найрізноманітніших зірок. Після пережитого скандалу артистка прийняла рішення записувати разом зі своєю старшою дочкою подкасти. І варто відмітити, пілотний випуск вийшов доволі цікавим, інформативним та смішним. Зокрема, зірка вирішила піти одразу з козирів та поставила своїй дочці запитання, коли в їхній сім’ї знову станеться поповнення.

Мова йде про народження дітей, але вже у спадкоємиці Олени, яка досягла повноліття, будує своє окреме життя і є людиною, що готова приймати найважливіші рішення, які здатні змінити долю.

Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині

Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині

Але, судячи з усього, Кравець очікувала зовсім іншої відповіді від своєї дочки на відміну від того, яку вона в реальності отримала. Виявляється, в родині Олени поки що не проглядається тенденція на народження малюка.

Потенційна зіркова бабуся на даний момент зайнята вихованням своїх двійнят, а її старша спадкоємиця впевнено говорить про те, що не готова до дітей, поки що їх не хоче, і не може сказати, коли захоче. Хоча одразу підкреслила, що імовірніше за все, мова йде про вік за тридцять.

Нагадуємо, що свого часу новина про народження двійнят стала справжньою сенсацією в мережі, адже ніхто не очікував, що Олена Кравець раптом повідомить про подібний досвід.

У зв’язку з цим дочці Олени довелося переїхати на іншу квартиру, хоча їй на той час було лише 16 років. Олена не приховувала, що двійнята — це серйозний виклик для неї, і вона боялася не впоратися. Просто не вистачало і про це вона також говорила доволі відверто.

Зараз діти вже підросли і гумористка може сконцентруватися на своїй кар’єрі. Так само очевидно, що старшій дочці зірки лише пішла на користь сепарація від батьків, адже зараз вона доволі самодостатня, красива та амбіційна людина.