|
06.01.2024 17:58

Зараз живе у Швейцарії з мільйонером: Іванна Онуфрійчук чесно зізналася, чи повернеться колись в Україну

Популярна вітчизняна телеведуча Іванна Онуфрійчук переїхала з України до Швейцарії незадовго до 24 лютого. Дівчина вийшла заміж за мільйонера з Казахстану Алмаза. Прізвище бізнесмена досі невідоме професії залишається в таємниці. Натомість Іванна активно транслює своє нове життя, яке вона будує з благовірним Швейцарії.

Пара проживає у просторі квартирі, вирощує на балконі різноманітні рослини, ввечері активно займаються спортом, а також проводить безліч благодійних вечорів. Зокрема Іванна націлилася на жіночу аудиторію, якій допомагає з еміграцією.

Іванна Онуфрійчук розповіла, коли збирається повертатися до України

Іванна Онуфрійчук розповіла, коли збирається повертатися до України

Після 24 лютого Іванна Онуфрійчук бувала в Україні лише раз. Телеведуча повернулася до Києва, щоб забрати свого улюбленця Персика. Бізнесмен разом з нею не поїхав, але зірка зізнавалася, що він забороняв їй влаштовувати цю поїздку. Тим не менш, любов до пухнастика виявилася сильнішою. Іванна постійно розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як сильно сумує за батьківщиною та хоче повернутися. Але жодних активних дій жінка при цьому не робить.

Нещодавно Шоубіз24 поцікавився у Іванни, чи збирається вона взагалі повертатися зі Швейцарії до України та коли.

Судячи з усього, у найближчому майбутньому українці Іванну вживу зможуть побачити лише на вулицях Женеви.

“Поки що це у мріях. Я б дуже хотіла мати можливість жити на дві країни, працювати вдома, так як це було до 24 лютого. Повернутися зараз на деякий час не можу, на жаль, адже залучена у роботу фонду. Також мої рідні й мій чоловік тут”

Також Іванна наголошує на тому, що поки що не може залишити свій фонд, яким займається вже 2 роки.

“Як тільки з’явиться нагода та можливість повернутися додому – з великою радістю це зроблю, бо сумую за Україною надзвичайно”

Нагадуємо, що у Швейцарії зараз знаходиться не тільки сім’я Іванни, але і всі її родичі.