|
07.01.2024 15:57

Меладзе потрапив до лікарні після тривалої хвороби: сімʼя ще не назвала діагноз, але правда вийшла назовні

Останнім часом брати Меладзе все менше і менше виходять разом на публіку. Характер новин в інформаційному просторі зовсім не розташовує зірок до активної роботи з публікою.

Тим паче, що дні, коли їм необхідно було багато працювати, щоб втриматися на Олімпі давно позаду: обидва добре забезпечені, постійно на слуху, а довгострокова кар’єра вже працює сама на себе.

Батько Валерія та Костянтина Меладзе потрапив до лікарні

Батько Валерія та Костянтина Меладзе потрапив до лікарні

За неофіційними даними Костянтин проживає в Італії майже 2 роки. Валерій в свою чергу прив’язаний до російської федерації через дружину Альбіну, яка живе з дітьми у Підмосков’ї.

Неодноразово в мережі ходили чутки, що обидва підтримують Україну, але заговорити вголос про свою позицію бояться. До того ж в обидвох діти проживають в Києві. Мова йде про спадкоємців від попередніх шлюбів.

Так само батьки братів багато років проживали в столиці України, але де саме мешкали останні дні достеменно невідомо. В цілому обидва завжди намагалися захищати свої сім’ї від публічності та уваги преси. І лише нещодавно стало відомо, що батько музикантів Шота потрапив до лікарні. Родина не коментує дану інформацію, а вона здебільшого поширюється російськими платформами.

Говориться про те, що чоловік тривалий час боровся з коронавірусом, в результаті чого був вимушений звернутися до спеціалістів. Однак, існує велика ворогідність того, що насправді нічого такого не відбувається а отже брати найближчим часом зможуть дати спростування.

Нагадуємо, що рік тому Валерій Меладзе потрапив у гучний скандал у зв’язку з тим, що пошепки підтримав Україну на корпоративі. Зірку почали активно критикувати в російській федерації, після чого він офіційно вибачився.

Костянтин Меладзе також за останні роки дізнався про себе багато чого нового завдяки Ані Лорак. Після її заяви про пропозицію завести з ним стосунки на публіку почали виходити дуже неприємні деталі його співробітництва з іншими жінками.