|
08.01.2024 11:55

Тоня Матвієнко вразила зізнанням, чому більше ніколи не народить від Мірзояна: “Він не захоче тому, що…”

Свого первістка Тоня Матвієнко народила в 16 років. Дівчинка Уляна з’явилася на світ за доволі прозаїчних обставин: кохання юних сердець переросло у вагітність та материнство. І хоча майбутня співачка дуже кохала свого обранця, стосунки з ним побудувати їй було дуже важко. Близько 10 років вони намагалися створити міцну сім’ю, але врешті-решт прийняли рішення розійтися.

Тоня Матвієнко відповіла, чому вирішила більше не народжувати

Тоня Матвієнко відповіла, чому вирішила більше не народжувати

Абсолютно новий етап у житті артистки наступив після її участі у вокальному шоу, де вона зустріла Арсена Мірзояна. Чоловік був одруженим та виховував синів у цьому союзі. Музикант не одразу наважився піти від дружини. За його словами, він боявся, що пристрасть піде, і прийде усвідомлення помилки. Але чим далі вони заходили, тим ясніше ставало, що необхідно розлучатися та створювати нову сім’ю. Тоді ж налагодилися стосунки Тоні з дочкою, яка прийняла рішення повернутися додому.

Незабаром в сім’ї народилася прекрасна дівчинка Ніна. Зіркова бабуся Ніна Митрофанівна залюбки придивлялася за онучкою та допомагала батькам впоратися як з фінансовими викликами, так і з вихованням дитини.

Нещодавно Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв’ю Олексію Суханову, в якому вперше розповіла, чи має плани на вагітність, і чи взагалі збирається народжувати ще.

Артистка стверджує, що більше на це не погодиться. Мовляв, вік не дозволяє, здоров’я погане, і зараз немає кому допомогти їй з малюком. Так само Тоня Матвієнко впевнена, що Арсен не хоче дитину, адже має забезпечувати аж 3 спадкоємців.

“Він не захоче. Тому що в нього ж ще від першого шлюбу два сини. Це ж треба всіх їх забезпечувати, це ж не іграшки. Це відповідальність. Досить. Треба про себе трохи подумати. Я тоді розвалюся, якщо буде ще одна дитина”. Дайте мені зібратися. Волосся випадає, я худну щодня”

Тож навряд фанатом доведеться почути щасливу новину про зіркову сім’ю.