|
10.01.2024 13:54

“Поцупила” псевдонім, скопіювала обкладинку на альбом і не пускала на сцену: скандал між Ані Лорак та Кароль

3 роки тому Ані Лорак вперше за багато років дала інтерв’ю українському журналісту, в якому натякнула на те, що не повернулася на українську сцену тому, що нібито назад її просто не пускали.

Тоді уважні глядачі запідозрили, що мова йде про Тіну Кароль, хоча інші також припускали, що насправді Кароліна могла мати на увазі Світлану Лободу. Так чи інакше, все залишилося на рівні недосказаності, і лише нещодавно Олег Боднарчук своєму інтерв’ю повідомив, що саме Тіна Кароль усіма силами намагалася запобігти поверненню Кароліни на вітчизняну сцену.

Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Примітно, що це вже не вперше і навіть не вдруге, коли Ані Лорак та Тіну Кароль підозрюють у серйозному суперництві, яке зачіпає велику кількість сфер впливу, а також взаємодію з аудиторією. Наприклад поп-діву звинувачували у тому, що вона нібито поцупила псевдонім Лорак, так як сценічне прізвище артистки навпаки дійсно читається як Лорак.

На цей рахунок артистка свого часу дала великий коментар, пояснивши, що над створенням її псевдоніму працювала величезна команда, і тому плагіату просто бути не може.

Не менш цікавим нюансом користувачі мережі почали ділитися декілька місяців тому після публікації нової обкладинки до альбому поп-діви. У співачки відкрито запитували, чому її ідея виглядає абсолютно ідентичною з промо Кароліни. Але співачка на дані закиди не відповідала.

Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов звернув увагу на обкладинку Тіни Кароль до її нової пісні “Не святі”. За його словами, він помітив схожість із обкладинкою Ані Лорак до її пісні “Я жива”.

“Тіна, поясни, це вийшло випадково чи ти “випадково” надихнулася? Хотіла зробити як краще, а вийшов трохи плагіат. Ну, надто схоже. Я не кажу, що це спеціально, я не знаю”

Нагадуємо, що 24 лютого Ані Лорак отримала неймовірну можливість помиритися зі своїми співвітчизниками, адже від неї очікували твердої позиції, але натомість артистка не тільки не підтримала свою батьківщину, а пізніше підтвердила, що допомагає росіянам.