|
10.01.2024 14:20

Гламурна “американка” Гросу проти стильної Сумської: зірки похвалилися модними зимовими образами

Українські зірки Аліна Гросу та Ольга Сумська, що відпочивають на заході України, похвалилися стильними зимовими образами. Обидві відчувають у них тепло та комфортно.

Зима в самому розпалі. У багатьох регіонах України стовпчик термометра стрімко опустився донизу і вже кілька днів стабільно показує мінусову температуру. У такі періоди хочеться закутатись у щось тепле, комфортне та обов’язково красиве. Так, українські зірки, які прямо зараз відпочивають у засніжених Карпатах, продемонстрували своє зимове вбрання.

Актриса Ольга Сумська обрала молодіжний пуховик у стилі оверсайз бежевого кольору. Вирушаючи на прогулянку з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Анною, знаменитість доповнила його теплим світлим костюмом зі штанами та худі, кепкою-бейсболкою та уггами в тон. У цій півспортивному образі Сумська почувала себе дуже комфортно.

Ольга Сумська похвалилися стильними зимовими образами

А ось співачка Аліна Гросу, яка нещодавно прилетіла з Лос-Анджелеса, віддала перевагу більш “гламурному” вбранню. На фотографії разом зі своїм молодшим братом Михайлом, знаменитість позувала у чорному костюмі та модних зимових снікерсах на товстій білій підошві та у хутряній шапці-вушанці. Кататися на лижах зірка вирушила в не менш гламурному екіпіруванні – утеплених штанях та незвичайній куртці у гусячу лапку. Доповнив образ “гламурний” перламутровий шолом. Не забула Аліна і про макіяж.

Аліна Гросу похвалилися стильними зимовими образами

Нагадаємо, що рік тому українська співачка Аліна Гросу зненацька виїхала до США. Вже пізніше артистка зізналася, що прилетіла до Лос-Анджелеса не просто так, а щоб пройти курс підвищення вокальної та акторської майстерності в одній із престижних студій Голлівуду. Не забуває артистка і про творчість. За останній рік Гросу презентувала кілька україномовних пісень, на які вже встигла записати кліпи.