|
12.01.2024 13:01

Це невипадково: “Холостячка” Злата Огнєвіч зробила собі крутий подарунок на День народження – всі у захваті

12 січня 2024 року українській співачці Златі Огневич, яка запам’яталася телеглядачам ще й як героїня 2-го сезону романтичного шоу “Холостячка”, виповнюється 38 років. І хоча зараз артистка знаходиться на відпочинку в Таїланді, про важливі справи та події вона не забуває. Вранці знаменитість оприлюднила кілька публікацій у Instagram, де, по-перше, нагадала всім про свій День народження та на честь цього оголосила про збір коштів на закупівлю необхідного обладнання для однієї з бригад ЗСУ.

Злата Огнєвіч зробила собі крутий подарунок на День народження

“Найкращим привітанням буде ваш донат”, – повідомила Злата.

По-друге, співачка повідомила, що сьогодні нарешті відбулася прем’єра виходу її нового альбому «Віддаю», де можна почути такі пісні як “Не твоя”, “Троянда”, “Все невипадково” та інші.

У мікроблозі Огневич уже встигла показати кадри з кліпу, де з’явилася в дуже незвичайному образі. Замість Злати – романтичної чи вамп, шанувальники побачать співачку у зухвалому молодіжному образі у стилі хіп-хоп. Такої Злати ще не бачили.

“Дуже справжня пісня! Торкнулася душі, а вставки з вашо дитинста – розчулили, вже такий великий шлях ви пройшли…Від щирого серця хочеться побажати, щоб все найважливіше прийшло і знайшлось. Щастя і успіху вам!”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Злата Огневич – це псевдонім артистки. Справжнє її ім’я – Інна Бордюг. Народилася зірка у Кривому Розі, але у свідоцтві про народження вписано місто Мурманськ, де на той час проходив службу її батько – військовий хірург. Мама Злати за освітою педагог. Коли дочці виповнилося 5 років, родина переїхала до Криму, де й проживала до останнього часу. Після школи Огневич вступила до Київського інституту музики ім. Г. Глієра. Вже тоді розпочалася її творча кар’єра.