|
15.01.2024 17:08

Справжня ліпосакція, не виходячи із дому: Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Будучи тренером на шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко продемонструвала, що досягти своєї мрії та стати тією самою “дівчиною з обкладинки” можна набагато швидше, ефективніше і легше. Вже тоді зірка розповіла усій країні про те, що надважливо підходити до цього виклику комплексно.

На очах в українців учасники втрачали неймовірні числа на вагах. І багатьом з них, безумовно, завдяки підтримці та порадам Аніти, вдалося зберегти цей результат і зажити по-новому.

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Експертність тренерки підтверджують не тільки її освіта та отримані звання, але й відгуки багатьох її колишніх підопічних, які змогли порвати з минулими проблемами та вийти на абсолютно новий рівень стосунків з власним тілом.

І хоча велика кількість інформації, яку надає Луценко у своєму блозі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також у книгах, які вона видала, корисна та ефективна, деякі надважливі секрети вона зберігає для тренувань. Саме на одне з таких ви можете потрапити найближчим часом, натиснувши на посилання.

Тим паче, що актуальність тренування, яке пропонує Аніта Луценко прямо зараз, дуже висока через новорічні свята, які ми залишили позаду. Настав час позбавитися від ваги, яку ви встигли набрати під час святкування Різдва та Нового року. А для тих, хто не має подібної мети, є шанс дізнатися, як найефективніше підкачати свої мʼязи.

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

До того ж Аніта робить акцент не просто на на фізичних навантаженнях, а ще й дасть слушні поради з харчування, як дипломований нутриціолог, мотивації та любові до себе.

Вартість участі на даному заході доступна абсолютно кожній жінці, яка бажає попрацювати над собою та увійти в Новий рік з еталонною фігурою та міцними м’язами. А взятися за справу можна буде вже 21 січня.