|
17.01.2024 13:14

Камалія показала, що Захур досі в її серці: провела час з мільярдером і не стала приховувати всю правду

Що між Камалією та Захуром після розлучення?

У квітні 2023 року українська співачка Камалія неочікувано заявила про розлучення із пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Подружжя жило разом протягом 20 років та має двох спільних доньок – двійнят Арабеллу та Мірабеллу. Однак навіть це не врятувало їхній шлюб. Як зазначила Камалія у своїх соцмережах, їй важко говорити на тему стосунків із Захуром, проте тривалий час вони намагались врятувати родину і проговорити проблеми.

“Дійшли до висновку, що хоча ми дуже кохаємо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі”, – прокоментувала співачка.

Камалія та Захур знову разом? Експодружжя відвідало спільний захід

Зберегти батьківські та дружні взаємини Камалії та Мохаммаду все-таки вдалось. Навіть після розриву сім’я публікує спільні світлини зі свят та проводить час разом, як і раніше. Проте запитань від журналістів на тему особистого життя Камалія уникає. 46-річна артистка зізнається, що зараз проживає непростий період, адже 20 років спільного життя так просто не викреслити, однак в подробиці жінка не вдається.

Камалія та Захур знову разом? Експодружжя відвідало спільний захід

Камалія та Захур знову разом?

Нещодавно співачку та бізнесмена знову побачили разом. В особистому фотоблозі Камалії з’явився відеозапис із заходу від Almarah Foundation (притулок для сиріт із Пакистану). На кадрах можна помітити Захура, експодружжя навіть позувало разом на деяких світлинах. Ймовірно, для Камалії та Мохаммада це був партнерський захід. В коментарях шанувальники висловили своє захоплення та були раді знову побачити знаменитостей разом:

“Приємно бачити вас разом з Захуром”, – написала користувачка під дописом.

Камалія та Захур знову разом? Експодружжя відвідало спільний захід