|
19.01.2024 14:38

Кароль скрутилася в крендель заради вражаючого фото у блог: у Мережі порахували скільки коштує її костюм

Крім особистих акаунтів у Instagram, Facebook та Telegram у співачки Тіни Кароль є багато фан-сторінок, які ведуть її найвідданіші фанати. Зазвичай там публікують її свіжі фото із виступів та зйомок, рідкісні знімки знаменитості зі старих архівів, а також кадри із зустрічей із шанувальниками. Але є обліковий запис, який відстежує не лише публічне життя зірки, а й її “скромний” гардероб.

Тіна Кароль

Так, напередодні Тіна Кароль оприлюднила у своєму Insta-блозі кадри, як вона займається йогою. Співачка виконала одну з найскладніших асан і буквально згорнулася в крендель, схрестивши ноги і піднявши себе в повітря своїми руками. Таким чином, Тіна відповіла на запитання, як їй вдається тримати себе у формі.

Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, адміністратори фан акаунту Instagram@_natali_tn_ відразу з’ясували, якій марці належить костюм артистки і озвучили його ціну. Так, комбінезон YANA належить молодому українському бренду ANTMY. Вартість його складає 120 € (близько 5 тисяч гривень за курсом).

В описі моделі говориться, що спортивний комбінезон ідеально облягає тіло і “повторює пластичність води, яка легко обтікає перешкоди на своєму шляху”. Власниця даної моделі спортивного одягу відчує особливу пластичність. Що й доводить Тіна Кароль, яка легко виконує у ньому складні асани.

Також уже встигли порахувати, скільки обійшлося Тіні Кароль її новорічний образ із класичними джинсами від українського бренду.

Скільки коштують джинси Тіни Кароль
Скільки коштують джинси Тіни Кароль

А так само модне екіпірування для зимового відпочинку – светр у норвезькому етнічному стилі, сучасні дзеркальні окуляри та теплі уггі.

Скільки коштують модне екіпірування для зимового відпочинку Тіни Кароль