|
19.01.2024 18:00

“Це у нас сімейне”: Гросу раптово заговорила про пластику – навела в приклад свою чарівну маму та бабусю

Співачка Аліна Гросу, яка понад рік провела у Лос-Анджелесі (США), перед Новим роком вирішила відвідати батьків та несподівано прилетіла до України. Артистка вже встигла поділитись зворушливими фотографіями з близькими родичами, у тому числі з мамою, бабусею та братами, а також показати, як відпочивала у зимовому Буковелі.

Аліна Гросу

Приділила час Аліна і своїм шанувальникам. Так, напередодні артистка запропонувала фанатам поставити їй кілька особистих питань у Instagram. Крім планів на майбутнє та життя у США, співачку багато запитували про особисте – нові відносини, її колишніх, а також про пластичні операції, зокрема про збільшення грудей.

Цього разу співачка вирішила не жартувати і чесно відповіла, що ніколи не зверталася до пластичного хірурга. Все, що вона має все натуральне.

Аліна Гросу відверто відповіла на запитання про пластику

“Там хіба не видно, що вони свої? У мене вони не як кульки, а нормальні свої груди”, – сказала Аліна.

Потім вона розповіла, що всі жінки в її сім’ї (мама і бабуся) мають великий бюст. Це така родова особливість.

“Пропоную звернути увагу на мою маму. Я, поки що, з нею не зрівняюся… може це і на краще… поки що”.

Аліна Гросу відверто відповіла на запитання про пластику

Однак при цьому 28-річна Гросу припускає, що коли вона вийде заміж і народить дітей, її груди значно збільшаться.

“Я трохи цього боюся …”, – сказала Аліна.

Нагадаємо, що артистку не раз підозрювали у надмірному захопленні пластикою. Багато її шанувальників досі вважають, що крім грудей співачка неабияк попрацювала над своїм обличчям, хоча сама знаменитість це категорично заперечує. Навіть зуби у артистки натуральні. Сьогодні співачка зізналася, що кілька років тому хотіла поставити веніри, але після консультації з лікарем, передумала. Стотомотолог попередив, що якийсь час потрібно буде носити брекети, на що артистка не була готова.