|
22.01.2024 12:24

Дан Балан закрутив роман з 23-річною красунею, яка має величезну таємницю: дівчина виявилася не з простих

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан завжди підтримував свою репутацію ловеласа. Навіть піар-хід з Тіною Кароль не змінив ставлення публіки до його романтичного життя. Зрозуміло, що мачо не поспішає пов’язувати його зі шлюбом, зв’язувати себе обов’язками і впринципі подарувати своїм батькам невістку.

Хоча як і очікується від знаменитості з дуже високим статусом, говорить, що до традиційного шлюбу ставиться позитивно і мріє колись знайти настільки сильне кохання, яке змусить його відвести обраницю до вівтаря.

Богдан Беспалов розсекретив особистість обраниці Дана Балана

Богдан Беспалов розсекретив особистість обраниці Дана Балана

Тим не менш, цей момент все ніяк не наступить. Складається враження, що найсерйозніші стосунки артиста залишилися далеко в минулому. Так, свого часу в нього був п’ятирічний роман з дівчиною на ім’я Христина Руссу. Також подейкують, що Дан був одруженим з румунською моделлю, і нібито вона народила від нього дитину. Зараз же Балана постійно бачать в компаніях з різними дівчатами. І за останніми відомостями, у зірки з’явилася нова кохана.

Скандальний український блогер Богдан Беспалов розсекретив її особистість. За його словами, вона з російської федерації. Молдавський мачо спілкується з дівчиною, не дивлячись на свою політичну позицію. Нагадуємо, що артист одразу ж підтримав Україну, і зробив це публічно.

Але з цією дівчиною не все так просто. Богдан стверджує, що вона виконує здебільшого роль супроводу, а не реальної коханої жінки. Наскільки все далеко зайшло у молодих людей достеменно невідомо, і цілком імовірно, що красуня просто чергова інфлюенсерка.

“Це складна сфера, і кожна праця заслуговує на повагу. А якщо говорити про те, чому Дана Балана має такий вибір, то це чергова “борода”, яка прикриває його інтереси. Ця дівчина виконує піар-функцію. Найчастіше таких дівчат, моделей, запрошують виконувати функцію “бороди”. І артисту добре, і дівчина перебуває в шоу-бізнесі і отримує додатковий трафік, увагу і популярність. А чим ти популярніша, тим дорожчий твій цінник”