|
22.01.2024 18:35

Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим: усе пережите відійшло в минуле

Свого часу Олена Мозгова розповідала про те, що її батько Микола Мозговий не надто вподобав зятя в особі Олександра Пономарьова. Але вибір своєї дочки поважав. Жінка так і не вийшла заміж за музиканта офіційно. Але він виховував її дочку від попередніх стосунків, а також зробив її мамою вдруге.

Олена Миколаївна ніколи не приховувала того факту, що просто не вірить у шлюб. Зірка обожнювала свободу і завжди це транслювала. І рішення розійтися, яке вона прийняла у цивільному шлюбі з зіркою, застало шанувальників пари зненацька. За офіційною версією, продюсерка закохалася в іншого чоловіка, а тому не бачила жодного сенсу обманювати обранця.

Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим

Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим

Дочки дуже важко сприйняли новину про розставання батьків. Микола Мозговий допомагав Олені впоратися з майновими проблемами і всіляко її підтримував, але незабаром найважливіший чоловік у її житті пішов назавжди.

З Олександром у продюсерки залишалися товариські стосунки. У мережі навіть з’являлися їхні спільні знімки після розриву. Пономарьов ще раз спробував знайти щастя у шлюбі, а Олена незабаром зустріла Девіда Аксельрода, за якого і вийшла заміж.

І хто б міг подумати, що через стільки років Олександр зробить крок, який повністю зруйнує його взаємини з колишньою дружиною. Він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше звинуватив її у фізичні зраді. Олена Миколаївна відреагувала дуже бурхливо та попросила її забути назавжди.

І вже через 2 роки опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook подяку Пономарьову за той досвід, який він їй подарував, після чого попрощалася з ним і заявила, що він вільний.

До сьогодні екс-подружжя знаходиться у стані мовчазного конфлікту, хоча цього можна було дуже просто уникнути. Втім, вони продовжують любити своїх дітей, і старша дочка Олени Миколаївни Зоя все ще називає Олександра “татом”.