|
24.01.2024 11:32

Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення: “Переживали кризи”

Автор: Юлія Ящук

Христина Решетнік розповіла про відносини з коханим, спілкуючись з підписниками своєї сторінки в Instagram. Знаменитість намагалася давати відверті відповіді, тому шанувальники могли дізнатися багато цікавої інформації.

Зокрема, фоловери запитали у Христини, чи задумувалася вона з Григорієм про розлучення. Блогерка відверто зізналася, що вони за всі роки подружнього життя стикалися з різними негараздами. Проте про розрив не замислювалися ніколи.

Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення

За словами знаменитості, вони навіть переживали кризи у відносинах, але до розлучення не доходило. Так, пара сварилася, примирялася, але, дякуючи Богу, крайнощі обходили їх стороною. До речі, сам Григорій розповідав, що з дружиною можуть зопалу щось сказати одне одному на емоціях, однак потім говорять та доходять згоди.

Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення

Також телеведучий зізнавався, що він ніколи не думав про розлучення з Христиною, оскільки вважає, що йому дісталася хороша дружина. Додав, у його коханої є найкращі якості, тому розуміє, що другої такої жінки в його житті не буде. Втім, зірка не виключає того, що сама Христина може захотіти розлучення.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. У шлюбі у них народилося троє спадкоємців – Іван, Дмитро та Олександр. Проте подружжя не приховує свого бажання мати ще й донечку. Тим паче, що про це просять і їхні сини.

Григорій зазначав, що в ідеалі спочатку дочекатися перемоги, а потім народити дівчинку, але допускає, що четверта дитина в їхній сім’ї може з’явитися раніше.