|
24.01.2024 13:02

Росте разом із животиком: вагітна Лілія Ребрик показала, як змінилося її волосся – шикарна шевелюра (фото)

У жовтні 2023 року на обкладинці популярного журналу Viva! опублікували кадри з сімейної фотосесії популярної телеведучої та актриси Лілії Ребрик, на яких знаменитість з’явилася з животиком, що помітно округлився. У цьому ж номері вийшло велике інтерв’ю, де повідомлялося, що в зірковій сім’ї очікують на поповнення. Вже пізніше стало відомо, що у березні 2024 року у телеведучої має з’явитися третя дівчинка.

У сім’ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину

З того часу шанувальники Лілії Ребрик регулярно цікавляться у неї в Instagram, як проходить вагітність, чи відчуває вона токсикоз, які переваги в їжі у неї з’явилися, а так вона змінилася зовні. Так, напередодні знаменитість оприлюднила велику посаду, на якій відповіла на всі питання і розповіла про всі “плюси” і “мінуси” свого цікавого становища. Отже, за кілька місяців вагітності, за словами ведучої, у неї виріс не тільки животик, а й добре відросло волосся.

42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність

Знаменитість навіть похвалилася ними у соцмережах. На фотографії, яка з’явилася нещодавно, можна побачити її розкішну шевелюру. Тепер у Ребрик виникла “завдання із зірочкою” – як зберегти їх після пологів.

Вагітна Лілія Ребрик показала, як змінилося її волосся – шикарна шевелюра

Серед позитивних моментів своєї третьої вагітності знаменитість зазначає, що після другого семестру у неї повністю зник токсикоз. Для неї це вперше, адже зі своїми старшими дочками – Діаною та Поліною вона “токсикозила” усі 9 місяців.

Проте, є і “мінуси” – це емоційний стан після обстрілів, тривога та хвилювання, а також “хейтери”, які регулярно приходять до неї на сторінку та намагаються відправити її до “бану” своїми скаргами. Але знаменитість не здається, а просить своїх вірних шанувальників залишати якнайбільше позитивних коментарів під кожною з публікацій.