|
25.01.2024 10:10

Дружина Остапчука Полтавська відповіла на закиди підписників, чому салон не відкрила до знайомства із зіркою

Дружина українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська відповіла на закиди підписників, чому не відкрила свій салон до знайомства із зірковим чоловіком.
Автор: Юлія Ящук

23-річна Катя Полтавська на свій юний вік стала бізнесвумен, оскільки 20 січня відбулося відкриття студії краси, яка надає послуги масажів та лазерної епіляції. Дівчина розповідала, що не звикла не ходити на роботу, а також вона має страх – років через 20 бути залежною від чоловіка.

Полтавська відповіла на закиди підписників, чому салон не відкрила до знайомства із зіркою

Також вагомою причиною, яка наштовхнула Катерину мати власний бізнес стало бажання займатися ще чимось, окрім блогу в Instagram. Нещодавно, спілкуючись з підписниками, дівчина відповіла на питання, чому вона не відкрила салон до знайомства з Остапчуком. Катя зі сміхом зазначила, що не встигла цього зробити.

“Вибачте, не встигла. Я у 2018 школу закінчила”, – відповіла Полтавська.

Полтавська відповіла на закиди підписників, чому салон не відкрила до знайомства із зіркою

До речі, Катерина, розповідаючи про свою справу, не стала уточнювати, як заробила на оренду та ремонт приміщення, тому це фоловерів наштовхує на думки, що їй у цьому допоміг її зірковий коханий.

За словами блогерки, раніше вона підробляла рекламою у соціальних мережах та працювала у салоні краси адміністратором.

Нагадуємо, подейкують, що Катерина Полтавська та Володимир Остапчук живуть в офіційному шлюбі. Сама ж парочка чуток не підтверджує, втім, шоумен на це натякнув, коли назвав найщасливіший день у 2023 році, який пов’язаний з його коханою. Імовірно, тоді мова йшла про їхнє узаконення стосунків.

Полтавська відверто зізнавалася, вона не боїться, що її може покинути чоловік. Ба більше, переконала, якщо щось не влаштовуватиме, то зможе піти сама. Додала, що не перебуває в положенні “останнього шансу”.