|
25.01.2024 19:38

“Маю право зробити це публічно!”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з мамою – рік чекала

Сьогодні, 25 січня, День народження відзначає президент України Володимир Зеленський, співачка Тіна Кароль, а ще одна дуже важлива для Маші Єфросиніної жінка – її мама. У цей день рік у рік теледіва, за традицією, публікує зворушливий пост, в якому дякує своїй найріднішій людині за все, чому вона її навчила.

Так, у мікроблозі Єфросиніної з’явився знімок, на якому журналістка позує у кадрі разом зі своєю красунею-мамою. Людмила в елегантному чорному платті з білою окантовкою на комірі та поділі. З модною зачіскою каре та в прикрасах. У її руках блюдце та чашка з кавою. На колінах лежить якась книга, а поряд сидить симпатичний пес. Марія у світлому костюмі ніжно притискається до мами.

Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з мамою

У коментарі до свого поста-вітання Єфросиніна розповідає, що коли на інтерв’ю їй ставили питання про її кумирів, вона завжди дивувалася і відповідала, що в неї їх немає, чим дуже дивувала журналістів.

“Моя мама просто цьому поставила запобіжник) Вона зробила так, щоб я стала кумиром сама для себе”, – пише Марія.

Єфросиніна зізнається, що вдячна своїй мамі за це, а також за її кохання та підтримку, за те, що разом вони можуть обговорювати та опрацьовувати її “помилки”. Сьогодні, у день народження мами, Марія вирішила ще раз сказати про це публічно. На завершення Єфросиніна додала, що її мати любить життя так, що всім ще потрібно в неї повчитися.

Маша Єфросиніна з молодшою сестрою

Нагадаємо, що Людмили, крім Марії, є ще одна дочка – Єлизавета, яка зараз мешкає в Росії. Нещодавно сестра Єфросиніної разом із дочкою Ольги Сумської були помічені на банкеті в Москві на честь дня народження спільного друга.

Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві