|
26.01.2024 19:23

Віра Брежнєва не змогла приховати свій давній секрет: колега зірки розповіла про неї непривабливу правду

Після того, як Віра Брежнєва прийняла рішення назавжди покинути російську федерацію та підтримати свою батьківщину, колишні знайомі та колеги зірки з Москви одразу ж показали свою справжню натуру. Неодноразово Віра критикувалася ними, до того ж публічно. А деякі представники шоубізу просували наративи про необхідність відібрати у таких знаменитої все майно.

Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Мало того, не так давно стало відомо, що нібито Костянтин Меладзе відібрав у Віри Брежнєвої право на виконання її пісень, і навіть псевдонім. Втім, дана версія взагалі ніяк не підтверджена, як і слова Вікторії Боні, які інформаційний простір побачив днями. За думкою світської левиці, співачка нібито заробляла гроші не тільки співом та особистим брендом.

Вона переказала пресі свій давній діалог з другом на цей рахунок, проте не навела жодного доказу, який хоч якось би підтвердив її слова. І тим самим поставила під сумнів свою обʼєктивність. Тим паче, що Боня вже давно заробила собі репутацію пліткарки.

“Я розвію її образ. Друг, молодий і багатий хлопець, сказав: “Я завжди мріяв побути з Вірою Брежнєвою!”. І моя дуже близька людина відповіла: “Слухай, а Віра працює, але тільки вона за бажанням. Коштує сто тисяч доларів”. Це було в 2011 році. Віра хоче в подарунок годинник. Тобто пропонувалося подарувати спочатку годинник, який коштує по сімдесят тисяч доларів”, – заявила російська зірка публічно.

Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Нагадуємо, що не так давно Костянтин Меладзе також потрапив у гучний скандал у зв’язку зі звинуваченнями, які висунула Ані Лорак. За її словами, продюсер пропонував їй в обмін на кар’єру стосунки. Вона нібито відмовилася. При цьому пізніше почали з’являтися новини від інших співачок, які також скаржилися на поведінку Костянтина Шотайовича.