|
31.01.2024 09:22

“Переконаний, що зустрів ту саму”: 38-річний Іраклі Макацарія розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Грузинський бізнесмен та кінопродюсер Іраклі Макацарія шукав своє кохання на популярному шоу “Холостяк”. З усіх претенденток на серце чоловіка увірватися в його життя змогла тільки Олена Лесик, якій Іраклі подарував каблучку у фіналі проєкту. Проте їх стосунки не пройшли випробування життям та пара розійшлася.

Кохання постукало у двері бізнесмена, коли він того не чекав. Про знайомство з майбутньою дружиною чоловік розповів Григорію Решетнику. Він зізнався, що ніколи не вірив у кохання з першого погляду, проте його обраниця переконала чоловіка у зворотному.

“Закоханість виникла в ту ж секунду, коли я побачив Лізу Чічуа”, – зізнався бізнесмен.

Іраклі Макацарія розповів, як зустрів свою дружину

Історія кохання цієї пари досить цікава. Однозначно їм буде про що розповісти маленькому синочку Георгію. А почалося все банально. Він побачив привабливу дівчину в черзі. Вона відразу розпалила у чоловікові пристрасть. Проте, успішний бізнесмен не знайшов у собі сміливості, щоб заговорити з дівчиною. Пощастило, що у них були спільні знайомі, які детальніше розповіли молодику про Лізу.

“Я просто спостерігав за нею”, – згадує Іраклі.

Іраклі Макацарія розповів, як зустрів свою дружину

Красуня довго не виходила у чоловіка з голови. Тоді він вирішив діяти. Іраклі дізнався, до Ліза обожнює грузинську чурчхелу. Тож він накупив купу смаколиків та передав їх дівчині. Після цього й розпочалися їх стосунки. Особиста зустріч, багато спільного часу, розмови і кохана відповіла взаємністю.

За два роки, у 2022 році, він зробив пропозицію руки та серця й трохи згодом пара одружилася. А вже за рік Ліза народила чоловікові первістка.

Іраклі Макацарія розповів, як зустрів свою дружину