|
29.01.2024 12:33

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина більше не приховує правди: покидає Україну і чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина 24-річна Іванна вже склала "план" на кілька місяців. Попередила всіх заздалегідь.

21-річний Роман Сасанчин – наймолодший переможець популярного вокального шоу “Голос країни”, за життям якого з цікавістю спостерігаю тисячі шанувальниць. Крім творчості, фанатів цікавить і його бурхливе особисте життя з блогеркою Іванною, яка, на відміну від свого знаменитого чоловіка, дуже докладно розповідає, що насправді відбувається у сім’ї.

Дружина Романа Сасанчина більше не приховує правди: покидає Україну і чоловіка

Так, після поїздки до батьків у рідне село, куди дівчина виїжджала разом із маленькою дочкою на зимові свята, Івана поділилася своїми планами на наступні кілька місяців. У коментарі до свіжих “сториз” дружина Сасанчина повідомила, що всі, хто хоче з нею співпрацювати, то може зробити це у лютому, березні та квітні, а у травні вона збирається залишити Україну та зв’язатися з нею буде неможливо. Куди саме вирушить блогерка, вона не повідомила. Роман Сасанчин швидше за все залишиться вдома і продовжуватиме працювати, а також займатиметься ремонтом у їхній новій квартирі.

Дружина Романа Сасанчина більше не приховує правди: покидає Україну і чоловіка

Нагадаємо, що Роман та Іванна вже чотири роки разом. Пара познайомилася у 2020 році. Їхній роман розвивався дуже стрімко і бурхливо. Наприкінці 2021-го у молодих людей народилася дочка, навесні 2022 року Іванна вже повідомляла, що вони з чоловіком вирішили розлучитися, потім урочисто оголошувала про їх возз’єднання. Потім відбулося вінчання у храмі, потім знову дружина Сасанчина почала натякати про труднощі у взаєминах із молодим чоловіком і погрожувала піти, потім знову примирення.

Ті, хто стежить за життям пари, вже давно знають, що Інанна емоційно реагує на все, за що часто підпадає під критику користувачів мережі. На своє виправдання, дружина Сасанчина відповідає, що це її сторінка і вона має право показувати та розповідати все, що вважатиме за потрібне.