|
30.01.2024 16:00

Хитрий план танцюриста: стало відомо, як Влад Яма планує “тріумфально” повернутися із США в Україну

Зірка “Танців із зірками”, відомий хореограф Влад Яма, мабуть, став одним із найбільших розчарувань для багатьох українців. Здається, танцюрист зовсім відірваний від реальності і не розуміє, що насправді відбувається у його країні. Такий висновок можна зробити з його недоречних постів у Instagram, а днями це підтвердили у ЗМІ.

Стало відомо, як Влад Яма планує повернутися із США в Україну

Так, як повідомляє “Обозреватель”, посилаючись на свої джерела, Влад Яма щиро вважає, що критика на його адресу не обґрунтована, що він не зрадник, а все, що пишуть про нього на батьківщині “заказуха”. Мало того, через якийсь час танцюрист збирається спокійно повернутися в Україну. Нібито, він уже склав “хитрий план”.

За словами джерела із кола знайомих Ями, зірка чекає, коли в Україні відбудуться вибори, що вже зараз він намагається знайти вихід на головних осіб у медіакерівництві, які  допоможуть “тріумфально повернутися йому на українське телебачення”. За словами інсайдера, Ямі не принципово, хто буде при владі в Україні, оскільки танцюрист дотримується думки, що “країну і так давно продали”, головне, щоби повернулися розважальні проєкти і можна було як і раніше працювати.

До того ж у зірки залишився недобудований будинок під Києвом, який він поки не має наміру продавати, незважаючи на те, що гостро потребує грошей. Переїхавши до США, як стверджує джерело, Влад Яма так не зміг побудувати кар’єру, яку розраховував. Також стало відомо, як танцюристу вдалося безперешкодно виїхати за кордон у перші дні війни. Як стверджує інсайдер, Влад Яма просто заплатив за це гроші.