|
31.01.2024 19:03

“Співала в опері Кармен”: колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як зірка зачинив її вдома

Ще 10 років тому Дзідзьо був глибоко сімейною людиною. Якщо його дружина і з’являлася на камерах перед камерою, лише для того, щоб повідомити про своє небажання вести зірковий спосіб життя. Мовляв, хоче присвятити себе будинку та родині. Втім, це було неправда.

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

Виконавиця неодноразово намагалася потрапити на різноманітні кастинги, і була вимушена боротися не тільки проти долі та жорстких суддів, але й проти свого власного чоловіка, який не хотів конкуренції всередині сім’ї.

Лише згодом Ярослава зізнається журналістам, що дуже хотіла стати співачкою, але на заваді ставав Михайло. Мовляв, не могла реалізуватися ні в кар’єрі, ні в родині, так як про поповнення він також не надто мріяв.

В результаті все дійшло просто до розлучення. Незабаром Михайло сам заговорив на всю Україну про те, що прийняв рішення розійтися зі своєю дружиною. Вона тим часом почала знімати кліпи та розповідати про все, що пережила у цьому союзі.

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

І лише нещодавно дівчина зізналася, що пов’язала своє життя з музикою ще в дитинстві. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео ролик, в якому розповіла, як в 12 років виступала у театрі в опері “Кармен”.

Саме там вона заробила свої найперші гроші, і судячи з усього вже не збиралася йти іншим шляхом.

Зараз між колишніми закоханими доволі гармонійні стосунки. Ярослава неодноразово розповідала, що Михайло допомагає їй впоратися з викликами шоу-бізнесу, і зараз їхні взаємини як ніколи мирні та спокійні.

Ба більше, обидва вже активно налагоджують особисте життя. У Славії є таємничий коханець, і так само Михайло натякнув, що не живе сам.