|
02.02.2024 16:07

Аліна Доротюк розповіла, за що на неї ображені скандальні ведучі “Ісландія ТВ” Іванов та Петров

Нещодавно Мережу сколихнув черговий скандал. Ведучі YouTube-проєкту “Ісландія ТВ”, що налічує понад 500 тисяч підписників, публічно розкритикували зовнішність журналістки Аліни Доротюк та виконавиці Alyona Alyona. В ефірі програми “Розрив” чоловіки розглядали інтерв’ю Доротюк з блогеркою Людмилою Луцук, в процесі перегляду між ведучими відбувся наступний діалог:

“Іванов: Оця ведуча тупо спеціалізується по тупих візаві.
Петров: Це ж старий прикол “знайди подружку страшніше, ніж ти”.
Іванов: У цьому випадку це складно буде зробити. Можна спробувати на теплотрасах пошукати. Там хтось гідний може знайтися”

Аліна Доротюк прокоментувала скандал з ведучими Ісландія ТВ

Скандальне висловлювання швидко облетіло Мережу, на реакцію зіркових жінок не довелось довго чекати. В коментарі для “Люкс ФМ” Доротюк детальніше розповіла на що ж були ображені Петров та Іванов.

Журналістка одразу зазначила, що ігнорувати ситуацію не варто, адже подібні висловлювання від людей з великою аудиторією будуть толерувати в суспільстві відповідну поведінку. Тож Доротюк вже консультується з юристами та адвокатами, щоб зрозуміти, чи понесуть горе блогери відповідальність за свої слова. Аліна зізналась, що не знайома з чоловіками особисто, однак може припустити, що могло їх так зачепити:

“Можу припустити, що ноги ростуть з мого інтерв’ю з Еммою Антонюк, у якому я її запитала, як вона, будучи феміністкою, могла піти на інтерв’ю до сексиста Іванова”

Зазначимо, що після розголосу “Ісландія ТВ” видалила скандальний діалог зі свого відео, однак перепросити Іванов та Петров так і не наважились. Ба Більше, Петров продовжує підіймати актив у своїх соцмережах новими дописами про alyona alyona, доки Іванов ховається від обурених користувачів.