|
02.02.2024 17:46

Від Мурата Налчаджиоглу не відстає: Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем – уже другий у її житті

Поки користувачі Мережі знайомляться з новою пасією колишнього чоловіка Лорак  турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, співачка переживає пік романтичних стосунків з новим коханим – іспанським манекенником і тренером з йоги Ісааком Віджраком (це вже другі серйозні стосунки артистки з іноземцем). До речі, відносини пари розвивалися ті так швидко, як у Мурата з його новою подругою-моделлю Анастасією. Спочатку співачка представляла іспанця як свого “духовного вчителя”, а потім несподівано повідомила, що вони пара.

Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку

Зазначимо, що спершу багато хто сприйняв її заяву не серйозно, і думав, що це лише піар-хід, напередодні виходу нового альбому. Але, минув час, Лорак і Віджрак все частіше почали з’являтися на публіці разом. Так, сьогодні, 2 лютого, артистка оприлюднила ролик, на якому позувала зі своїм коханцем-іноземцем у ліфті. Вони мило кривлялися біля дзеркала, а потім поцілувалися.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Нагадаємо, що після розлучення з турецьким бізнесменом у 2019 році, Лорак дуже довго не заводила романи. Принаймні, вона їх не афішувала. Іспанський красень Ісаак Віджрак перший кого артистка вивела у світ і представила, як свою пару.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Зате її колишній чоловік після розлучення майже відразу почав зустрічатися з візажисткою Лілією Реус. У 2023 році пара одружилася, а вже за чотири місяці офіційно розлучилися.

Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус у 2023 році

Зараз у Налчаджиоглу нове кохання з українською моделлю Анастасією. Вони зустрілися під час недавнього відпочинку в ОАЕ і досі не розлучаються. У коментарях у соцмережах дівчина Мурата зізнається, що дуже закохана та навіть встигла познайомити турка зі своїм сином.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії