|
02.02.2024 19:17

Дружина мільйонера Іванна Онуфрійчук розповіла про багате життя в Швейцарії: може собі дозволити борщ

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук проживає в Швейцарії вже більше 2 років. За цей час вона встигла розповісти багато чого цікавого про так би мовити душу Європи.

Знаменита українська телеведуча Іван Онуфрійчук вийшла заміж 2021 року. Пара зіграла розкішне весілля спочатку на Мальдівах, а потім повернулася з торжеством в Київ.

Хоча зірка нібито не приховує свого чоловіка від публіки, досі невідомо, яке в нього прізвище. Казахстанський мільйонер вивіз свою кохану до Швейцарії і нині проживає з нею в Женеві. Після 24 лютого пара неодноразово намагалася допомагати біженцям та усіляко проявлялася через благодійність.

Зараз Іванна здебільшого сконцентрована на своєму проєкті, за допомогою якого вона показує українкам, як їй живеться в Європі та як зробити еміграцію максимально м’якою та комфортною.

Дружина мільйонера Іванна Онуфрійчук розповіла про багате життя в Швейцарії

Дружина мільйонера Іванна Онуфрійчук розповіла про багате життя в Швейцарії

Але телеведуча запевняє, що робить наголос і не тільки на плюсах проживання в Женеві, але й на мінусах. Наприклад, далеко не кожен може собі дозволити мешкати там, навіть попри соціальну допомогу. Нещодавно зірка зробила велику публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій порахувала, у скільки обійдеться продуктова корзина для приготування борщу.

Онуфрійчук купила картоплю, капусту, буряк, моркву, цибулю, часник, сметану, хліб, квасолю, петрушку, кріп та інші необхідні продукти.

Вона додала, що готує борщ на оливковій олії та використовує не свинину, а телятину. Також ведуча купила пончики.
На це зірка витратила 54,55 франка – близько 2400 грн.

“З огляду на те, що українським переселенцям виділяють фінансову допомогу у розмірі 300 швейцарських франків на місяць, порадувати себе борщем вийде не так часто”

Багато підписників телеведучої були відверто здивовані таким чеком, і зробила для себе відповідні висновки.

Примітно, що зіркова пара може собі дозволити не тільки їсти в ресторанах та купляти найкращі продукти. Закохані їздять на відпочинок в Італію, відвідують найкращу оперу, і в цілому знімають з цього життя вершки.