|
04.02.2024 19:05

Після тривалої ремісії Міка Ньютон вийшла на зв’язок і показала, як лежить в лікарняному ліжку: “Я дуже зла”

Більше 10 років тому Міка Ньютон емігрувала до Сполучених Штатів Америки, де продовжила працювати в медійні сфері. Побудувати там музичну кар’єру їй не вдалося, але натомість зірка постійно знімається у рекламі, а також активно веде особистий блог Instagram, що приносить їй непогані доходи.

За увесь цей час вона майже не змінилася зовнішньо, але внутрішнє вражає своїх фанатів зрілістю та досвідченістю. На її трансформацію як особистості особливо вплинула онкохвороба.

Міка Ньютон вийшла на зв’язок та показала, як лежить в лікарняному ліжку

Міка Ньютон пригадала, як хворіла на рак та розповіла, що відчуває

Так, декілька років тому Ньютон вдалося побороти рак яєчників. Раніше виконавиця розповідала, що досить довго ігнорувала симптоми, а коли їй поставили діагноз, вилікуватися було набагато важче. І тим не менш, вона це зробила. Поруч з нею був її коханий чоловік, а вона в свою чергу довірилася лікарям з онкоцентру.

Зараз вона не втомлюється нагадувати іншим людям про те, що необхідно постійно обстежуватися, а також не затягувати з походом до лікаря. Мовляв, кожен сигнал організму ігнорувати не можна. І звичайно Ніка завжди бере активну участь у дні, коли людям на світовому рівні нагадують про таке захворювання, як рак.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій вона зображена у лікарняному ліжку. Це якраз кадр, який був зроблений під час її активної терапії.

Міка Ньютон пригадала, як хворіла на рак та розповіла, що відчуває. Скріншот особистої сторінки зірки

“Сьогодні Міжнародний День Раку. Нехай це послужить нагадуванням про те, що необхідно йти до доктора на щорічне обстеження. Не чекайте на гірші симптоми. Чим краще, тим ліпше. Я почуваюся дуже вдячною за те, що я жива. Рак навчив мене багатьом речам. Іноді я дуже зла, що я мала рак яєчників. Але іноді я дуже вдячна за всі уроки, які я отримала, щоб стати кращою людиною”