|
06.02.2024 14:07

14 історій кохання до 14 лютого: три зіркових пари, в якій чоловік на три голови нижче дружини (ФОТО)

Шоу-бізнес — це місце, яке створює тренди, але так само знищує стереотипи. Завдяки у тому числі знаменитостями люди мають можливість так само зрозуміти, що вони можуть виглядати, як хочуть.

Коли ми чуємо словосполучення красива пара, ми зазвичай уявляємо сильного та високого чоловіка поруч з тендітною вродливою жінкою. Це образ, який десятиріччями нав’язувався Голлівудом усьому світу. Втім, життя сильно відрізняється від кіно та музичних кліпів. У буденності люди закохуються у пересічних людей, будують сім’ї, та знаходять нові сенси вже завдяки власним знанням та оточенню.

Яскравими прикладами справжнього кохання в українському шоу-бізнесі є безліч пар. І вони виглядають зовсім не так, як колись нам нав’язувало красиве кіно. Пропонуємо вам добірку пар до 14 лютого, які довели, що різниця у зрості взагалі не грає ніякої ролі.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

3 зіркових пари, в яких чоловік нижче дружини

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом виглядають настільки круто, що почали співпрацювати набагато раніше, ніж зустрічатися. Так, цей тандем створювався самими продюсерами, і різниця у зрості на те, що б не грала жодної ролі, а навпаки послужила додатковим бонусом, який зробив цей екранний дует популярним. Навіть зараз, коли подружжя майже не з’являється в ефірах разом, їх активно наймають на корпоративи у дуеті.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

3 зіркових пари, в яких чоловік нижче дружини

Неозброєним оком помітно, що дружина Віктора Павліка Катя вища за нього. Втім, Віктор Франкович ніколи не обирав маленьких жінок. Характери подружжя активно доповнюються їхнім зовнішнім виглядом, а тому цей тандем виглядає максимально органічно у тому вигляді, в якому існує.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

3 зіркових пари, в яких чоловік нижче дружини

Олю Полякову природа нагородила довжелезними ногами та модельною зовнішністю. Їй це ніколи не заважало ні в кар’єрі, ні в особистому житті. Бізнесмен Вадим Буряковський також має прекрасні зовнішні дані, але зростом трошки не дотягнув до коханої дружини, що зовсім йому не заважало не тільки до неї залицятися, але й займати домінуючу позицію в стосунках.

Так, артистка неодноразово розповідала про те, як заманювала свого чоловіка та влаштовувала спеціальні ігри, щоб стосунки не втрачали перчинки. І Вадиму це неймовірно подобалося, адже йому діставалася роль так би мовити агресора.