|
07.02.2024 12:50

46-річна Лідія Таран подає знаки симпатії 33-річному Єгору Гордєєву: Неля Шовкопляс пасе задніх

Автор: Юлія Ящук

Чутки про службовий роман двох телевізійників – Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс почали ходити Мережею вже дуже давно. Так, ведучі справді дуже органічно співпрацюють в кадрі, і неможливо не допустити думки, що між ними може бути якась симпатія. Крім того, й сама жінка підігріває цікавість шанувальників, розповідаючи, як любить свого колегу.

Варто зазначити, що багато міцних пар українського шоу-бізнесу знайшли одне одного саме на роботі. Наприклад, відоме подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої приголомшило публіку зізнанням про свої стосунки у 2017 році. Втім, чи є почуття між Гордєєвим та Шовкопляс?

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Насправді телеведуча заміжня за чоловіком, на ім’я Владислав вже декілька років. Ба більше, народила від нього двох дітей, синів-двійнят – Тимофія та Матвія. Тож, всі теорії про роман Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс виявилися хибними.

До слова, нещодавно у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Єгор Гордєєв поділився новим дописом. Він оприлюднив архівний знімок зі своєї роботи на ток-шоу “Київський форум”. До речі, його допис вподобала колега, телеведуча Лідія Таран.

“З 16 років працюю, тому фото у 21 вже, як передпенсійне”, – зазначив Гордєєв.

Лідія Таран подає знаки симпатії Єгору Гордєєву

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран з донькою Василиною перебралася жити у Францію. Вона розповідала, що її дочка освоїлася в цій країні та втягнулася у навчання. Крім того, знаменитість у Франції залишається кореспонденткою каналу “1+1”.