|
08.02.2024 21:41

У Голлівуді вже чекають: дружина Павліка зробила нову процедуру та показала результат – час даремно не втрачає

Днями, залишивши маленького сина Мишка з мамою у Києві, Катерина Репяхова вирушила зі своїм знаменитим чоловіком співаком Віктором Павліком на відпочинок до Карпат. Кілька днів подружжя вирішило провести наодинці. Як проходить їхня романтична відпустка, молода дружина Павлика докладно розповідає у своєму мікроблозі. Так, підписники вже мали змогу подивитися, як подружжя покаталося на лижах, постежити за їхніми романтичними сніданками, обідами та вечерями. У перервах Катерина ділиться відео, яке надсилає їй мама, які дуже засмучують її, адже вона вперше відпочиває без дитини.

Катя Репяхова сумує за сином на відпочинку у Буковелі

Але є й позитивні моменти. Так, перебуваючи в Буковелі, Репяхова вирушила до свого улюбленого лікаря та друга родини стоматолога Андрія Богдановича, який запропонував їй процедуру з відбілювання зубів. Катя не могла прогаяти такої можливості і з радістю погодилася.

Дружина Павліка наводить красу навіть на курорті

Першими результатами молода дружина Павлика відразу поділилася в Instagram.

Дружина Павліка наводить красу навіть на курорті
Дружина Павліка наводить красу навіть на курорті

Своїх емоцій Катерина не приховувала:

“По мене видно яка я щаслива”, – пише Катерина, освітлюючи своєю білою усмішкою.

Дружина Павліка наводить красу навіть на курорті
Катя Репяхова відпочиває з Віктором Павліком

Нагадаємо, що минулого року Катерина Репяхова виконала свою найзаповітнішу, за її словами, мрію і переробила ніс, а також трохи підправила форму підборіддя.

Катерина Репяхова пішла наперекір Віктору Павліку

Ще дружина Павлика трохи збільшила губи і вперше вколола ботокс. У планах ще маммопластика грудей, але на цю процедуру Катя збирається лише після народження доньки, ім’я якої вже давно вигадала. Зазначимо, що всі маніпуляції із зовнішністю Репяхова проводить за власні кошти. Результат вражає.

Катя Репяхова до та після пластики