|
09.02.2024 17:08

Розірвав любовний трикутник: чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Знаменита українська співачка Оля Полякова свого часу потрапила до любовного трикутника. Вадим Буряковський, при знайомстві із зіркою, був одруженим чоловіком.
Автор: Юлія Ящук

Відома артистка стала дружиною бізнесмена у 2004 році. Наразі знаменитість часто розповідає про свого коханого, натомість раніше намагалася менше згадувати про чоловіка в публічному просторі. Зокрема, співачка сама зізналася, як у них з’явилися почуття та зав’язалися стосунки.

Буряковський старший за Полякову на 16 років і стосовно цього ширилося чимало чуток. Проте зірка завжди їх спростовувала. Познайомилося майбутнє подружжя на дні народженні чоловіка. Олю запросили на святкування, аби вона виступила як артистка. Гуляння відбувалося на кораблі.

Чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Ще зовсім юна блондинка сподобалася Вадиму, втім, романтичні стосунки з нею не розпочинав, оскільки був одруженим. Та й в самої Олі серце було зайняте іншим чоловіком.

Бізнесмен насмілився попросити номер телефону в Полякової й відтоді вони почали міцно дружити. Крім того, Вадим познайомив Олю зі своїм близьким другом. Знаменитість розповіла, що якраз тоді переживала болюче закінчення стосунків з бойфрендом. Буряковський радив нарешті поставити крапку в тій історії, а коли співачка наважилася на цей крок, то попросила його зробити це за неї, оскільки сама мала певний страх.

Згодом Вадим Буряковський, зробивши свій вибір, пішов від дружини та розпочав стосунки з Олею Поляковою. Вже у 2005 році подружжя вперше стало батьками доньки Маші, а у 2011 році на свят з’явилася ще одна дівчинка Аліса.

Чоловік Олі Полякової зробив різкий вибір між дружиною і коханкою

Багато пересічних громадян висловлювалися, мовляв, цей шлюб не буде тривалим і що співачка з чоловіком заради грошей. Втім, пара вже довгий час разом і розлучатися не думає.