|
10.02.2024 11:37

Володимир Дантес повертається на Новий канал: після шоу “Я люблю Україну” довго без роботи не залишився

Автор: Юлія Ящук

Український співак Володимир Дантес був капітаном команди в шоу “Я люблю Україну”. У новому сезоні стало відомо, що він пішов з програми й на його місце взяли шоумена Олександра Педана. Тепер він складе компанію гумористу Юрію Ткачу, який також є капітаном, ведучій проєкту Ксенії Мішиній та учасникам команд.

Нещодавно Новий канал оприлюднив інформацію про те, що Володимир Дантес став капітаном нового квіз-шоу “Хто знає?”. Його напарником буде телеведучий та гуморист Єфим Константиновський, а ведучою проєкту стала співачка Даша Астаф’єва.

Володимир Дантес повертається на Новий канал

Зазначимо, що для Дантеса це чудова нагода повернутися на Новий канал. Його кар’єра розпочалася після участі у “Фабриці зірок 2”, яку глядачі дивилися саме на цьому телеканалі.

За словами Володимира, у нього було багато можливостей знову бути частиною Нового каналу, але з цим не складалося. Наразі йому б хотілося залишитися там довше.

Володимир Дантес повертається на Новий канал
Володимир Дантес повертається на Новий канал

Прем’єра нового проєкту очікується вже цієї весни. Так, на глядачів чекає ще одне розважальне шоу з протистояннями, жартами та цікавими запитаннями.

До речі, Єфим Константиновський теж повернувся на Новий канал і відразу на два класних квіз-шоу – “Поле”, яке вже відзняте та готується до прем’єри 7 березня та “Хто знає?”. Тож, цієї весни глядачам буде на що подивитися та на що перемкнути свою увагу задля позитиву.

Нагадуємо, після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою у 2022 році, Володимир Дантес почав активно повертатися до творчого життя. Він займається музикою та бере участь в зніманнях телепроєктів. До речі, попри те, що його колишня вже вийшла заміж вдруге, шоумен зі шлюбом з дівчиною Дашею Кацуріною поспішати не хоче.