|
10.02.2024 12:58

На кого Дзідзьо проміняв екс-дружину Славію? Ця історія тягнулася роками, а вирішилася на піці скандалу

Розлучення Михайла та Ярослави Хоми відбулося 3 роки тому. Екс-пара досі не розповідає жодних деталей про процес, але багато чого шанувальники винесли з їхніх архівних інтерв'ю.

Коли Михайло Хома став відомим музикантом, неохоче проводив інтерв’ю і взагалі не розповідав про те, хто на нього чекає вдома, і як складається його особисте життя.

Але його дружина все ж таки почала потрапляти в кадр. Зокрема, вона говорила у своїх коментарях про те, що вважає, ніби жінка має чекати на свого коханого чоловіка вдома, виконувати обов’язки господині і зосереджуватися на родині. І вона була не чесною. Лише згодом стало відомо, що усі ці роки Ярослава мріяла потрапити на сцену.

Славія розповіла, чому розвалився її шлюб з Дзідзьо

Славія розповіла, чому розвалився її шлюб з Дзідзьо

Головною проблемою подружжя було кар’єрне питання. Хоча свій шлях пара починала разом та співала в дуеті, далі Дзідзьо пішов сам. Після весілля Ярослава опинилася зачиненою в домі, хотіла розвивати свій репертуар, виступати на сцені, але обмежувалася бажаннями чоловіка.

За її словами, Михайло не хотів конкуренції всередині сім’ї. І саме тому обидвом довелося робити вибір. Дзідзьо все ж таки не стерпів у своєму будинку наявність колеги та конкурентки, і проміняв кохання на кар’єру. Так само Ярослава, яка роками жертвувала своєю мрією заради коханого прийняла рішення, що на цей раз буде обирати власні бажання.

Але попри наявність в обидвох інтересів, так склалося, що про розлучення стало відомо на піці скандалу між екс-подружжям. Через те, що Ярослава була занадто відверто з журналістами, Михайло не зміг стримати себе та дозволив собі декілька їдких зауважень на публіці, які не залишилися без уваги.

Дісталося навіть Ользі Цибульській, яку раніше підозрювали у романі зі співаком. Але примітно, що сам розрив стався більш-менш мирно, і зараз колишні навіть підтримують зв’язок. Ярослава неодноразово зізнавалася, що Михайло допомагає їй з влаштуванням кар’єри, дає підказки, і судячи з усього, навіть можливості користуватися своїми зв’язками.

Ба більше, обидва нібито змогли знайти нове кохання і зараз виглядають щасливими.