|
11.02.2024 19:01

“Незабаром обійму”: Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України за кордон – це справжня любов

На початку 2023 Камалія вразила мережу зізнанням про те, що в її житті більше немає законного чоловіка. Так, пара прийняла рішення розійтися.

Зважаючи на те, яку історію кохання вони з Мохаммадом Захуром пережили, повірити в це було майже неможливо. Втім, артистка та її колишній благовірний вирішили, що зберігатимуть шанобливі стосунки заради спільних дочок.

Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України

Однак, дівчата залишилися жити саме з батьком. У такого рішення було безліч причин, і основна – необхідність дати їм безпечне існування.

Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України

Так, все кардинально змінилося саме після 24 лютого. Мільярдер евакуювався разом з дівчатами до Великобританії, і поселився у своєї старшої дочки. Таня надала усім дах над головою, а згодом прийняла у себе і мачуху, з якою в неї ніколи не складалися хороші стосунки.

Але ужитися разом жінки не змогли. Врешті-решт, Камалії довелося залишити своїх спадкоємиць та повернутися до Києва. У цьому питанні чоловік її не підтримав, і судячи з усього, саме це стало причиною розладу в сім’ї.

Зараз Арабелла та Мірабелла живуть в Лондоні, навчаються там, і навіть вже встигли завести друзів. І здавалося б все ідеально, але не вистачає рідної матері, яка сумує за ними настільки сильно, наскільки це тільки можливо.

Бачитися їм вдається нечасто, хоча їхні зустрічі стаються інтенсивніше, ніж в інших родичів, які зараз розділені відстанню. Наприклад, нещодавно Камалія повідомила, що знову зібралася відвідати своїх дівчаток.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала свій шлях до них. Зіркова мама ще не зустрілася зі своїми дочками, але от-от це станеться.

Нагадуємо, що влітку родина усім складом їздила відпочивати в Іспанію, і навіть з’являлися чутки про те, що імовірно екс-подружжю вдалося помиритися. Камалія та Мохаммад поводилися, як закохана пара, однак враження були оманливими: саме тоді співачка і заявила, що примирення вже не відбудеться.