|
13.02.2024 11:48

Трінчер розповіла, чи вільне її серце після розлучення з Волошиним – розкрила плани на День всіх закоханих

Розлучення Трінчер та Волошина

Артистка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин зіграли весілля у 2022 році. Шанувальники знаменитостей захоплювались цією історією кохання, однак згодом Мережею почали ширитись чутки про ймовірний розрив пари. Протягом тривалого часу зірки спростовували закиди про їхнє розлучення та удавали, що у їхніх взаєминах не відбулось нічого критичного.

Восени 2023 року Трінчер та Волошин зробили своє розлучення однією з найобговорюваніших тем. Пара записала спільне відео, в якому розставила всі крапки над “і” та врешті зізналась, що будуватиме своє майбутнє порізно.

“Це дуже болісна для мене тема. Розлучення – це маленька смерть”, – прокоментувала Анна.

Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним

Чи вільне зараз серце Трінчер?

Через кілька місяців Трінчер все-таки змогла відпустити минуле. За її словами, до ексчоловіка Волошина вона наразі не має жодного відношення. Зараз її душу наповнює творчість та бажання будувати власну кар’єру. Таким чином артистка натякнула, що поки не зацікавлена у нових романтичних історіях.

“Я вже трансформуюся більше пів року. Це почалося за чотири місяці до розлучення, бо розлучення не робиться просто в один момент”, – додала Трінчер.

Хоч рішення про розрив далось їй важко, згодом Анна знайшла в собі сили сфокусуватись на власних потребах.

У своєму особистому фотоблозі в Instagram Анна Трінчер розповіла шанувальникам про своє ставлення до Дня закоханих та жартома розсекретила, як планує провести 14 лютого.

“Офіційно переходжу в категорію старих злих бабусь, які ненавидять парочок на вулиці, які будуть цілуватись в цей день”, – написала Трінчер у Insta-storie.

Трінчер поділилася планами на День закоханих після розлучення з Волошиним