|
14.02.2024 12:49

Маша Полякова розкрила подробиці особистого життя: показала нового красеня і зізналась, чи живуть вони разом

Маша Полякова активно веде особисті блоги у Instagram та TikTok. Через неабияку схожість із зірковою мамою, співачкою Олею Поляковою, Машу почали впізнавати у соцмережах. Згодом у дівчини з’явилась і власна фан-база, тож вона почала будувати музичну кар’єру та продовжила розвиватись, як блогерка.

Маша не соромиться розкривати подробиці свого особистого життя, тож шанувальники завжди залишають в курсі усіх подій. Нещодавно молода блогерка з’явилась в ефірі проєкту “33 запитання від Люкс ФМ”. Донька Полякової розповіла багато нових деталей про своє життя та не оминула й тему романтичних стосунків. Дівчина зізналась, що раніше користувалась додатками для знайомств, однак зараз вони не потрібні, адже її серце зайняте красенем, якого звуть Роман. В інтерв’ю блогерка розповіла, що зустрічається з новим бойфрендом, проте жити разом пара поки не збирається.

“Інколи він може залишитись на ніч, але я живу одна. Це моя квартира, мій простір. Якщо він хоче жити разом, то нехай орендує квартиру”, – прокоментувала Полякова.

Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової

Нагадаємо, що в кінці 2023 року Маша Полякова приголомшила шанувальників новиною про розлучення з бойфрендом Артуром, після року стосунків. В рамках проєкту “Ранок у великому місті” Маша розповіла, що Артур, з яким вона познайомилась під час навчання в Лондоні, наразі є пройденим для неї етапом. Пара розійшлась, через корисливі мотиви хлопця. За словами Полякової, він насправді не кохав її, а лиш намагався стати популярним, завдяки її впізнаваності.

“Він показав, яка він людина насправді. Я йому взагалі не подобалась і це все було тому, що він хотів нагнати собі підписників”, – розповіла Полякова.

Як виглядає новий бойфренд Маші Полякової